Hæklet Kay Bojesen abe

For et par dage siden, opdagede jeg på en blog her på nettet, en SUPER nuttet og fin lille abekat. En Hæklet Kay Bojesen abe  … Og ja den var HÆKLET! Jeg blev helt forelsket i den! Så sådan en måtte jeg da også bare give mig i kast med!

Det er indtil videre blevet til 3 små aber 

IMG_1412 Opskriften er super nem og lige til at går til. Så tusind tak til Byoestergaard og hendes skønne opskrift, som kan findes lige her. IMG_1415 IMG_1414 IMG_1413 IMG_1420 God aften !

13 thoughts on “Hæklet Kay Bojesen abe

  1. Hej Josefine.. ligger du inde med opskriften på aben ?
    Skulle netop til at hækle den til min gravide veninde da den nu er blevet slettet ..

  2. Hej Josefine! Sikke nogle søde ting du laver og tak fordi du vil dele. Jeg synes også K.B aben er rigtig fin og til Line Marie vil jeg sige, at hvis du er vandt til at hækle er den ikke svær at hækle efter billedet, evt forstørret op.

  3. Opskriften er igen og finde på nettet….

    Vil selv prøve og begive mig ud i og forsøge og hækle denne skønne abe ….

  4. Hej Josefine . Jeg ønsker mig en hæklet kaj Bojesen abe til min søn og svigerdatter i barselsgave. Men jeg kan ikke selv hækle, så kan du hjælpe mig at hækle denn abe? Lad mig venligst høre fra dig

Skriv et svar