Min Kreative Verden & Mayflower: Et Stolt Samarbejde

Jeg er dybt stolt af Min kreative verdens tætte samarbejde med Mayflower. Mayflower en af Danmarks mest anerkendte producenter af kvalitetsgarn. Hos Min Kreative Verden stræber vi altid efter at levere de bedste produkter til vores kunder, og det er derfor en ære at kunne tilbyde Mayflowers udsøgte garnkollektioner.

Mayflower har stort fokus på at producere garn af høj kvalitet, der er velegnet til både strik og hækling.

Deres sortiment omfatter en bred vifte af spændende garnkvaliteter, der appellerer til alle garnentusiaster. Fra deres oprindelige fokus på bomuldsgarn har de udvidet med klassisk uld, merino, alpaka og mohair i deres stadig voksende udvalg.

Mayflower tilbyder også et udvalg af certificerede kvaliteter, herunder økologisk GOTS-certificeret bomuld og RWS-certificeret merinould til håndstrikning - en unik mulighed, da de er den eneste garngrossist i Danmark med denne kvalitetsstempel. Derudover er mange af deres garner Oeko-Tex-certificeret.

Alt dette og meget mere gør Mayflower til min foretrukne leverandør.

Garn: Alt i én

Jeg har hos Min kreative verden valgt udelukkende at sælge Mayflower garn.

Mayflower er kendt for sin fremragende kvalitet, uanset om det drejer sig om traditionelle eller innovative fiberkombinationer og et rigt udvalg af farver. I sortimentet finder man garnkvaliteter til enhver type beklædning, lige fra varme huer og uldsokker til smukke, håndstrikke sweatre.

Her kan du se alle vores skønne garnkvaliteter, herunder uld, Alpaca, Mohair, bomuld og meget mere.

Klik her og se kvaliteterne

En verden af designs og opskrifter

By Mayflower
Hos Mayflower finder du et hav af gratis strikke og hækleopskrifter. Uanset om du foretrækker moderne strikkeprojekter eller mere klassiske og tidløse mønstre, vil du finde et væld af muligheder her. Alle opskrifter er nemme at følge og er skabt af erfarne designere for at sikre den højeste kvalitet.